Verkeersboete

Vaak willen cliënten een verkeersboete aanvechten. Voorheen moest Vasco Chorus deze cliënten teleurstellen. Voor het aanvechten van een verkeersboete wordt meestal geen toevoeging verleend. Dit betekent dat deze cliënten niet op basis van "pro-deo" konden worden bijgestaan.  Een verkeersboete laten aanvechten door een advocaat kost vaak meer dan dat het kan opleveren. Per 1 december 2020 is Vasco Chorus Advocatuur een samenwerking met Boete.nu aangegaan. Het aanvechten van een boete via Boete.nu kan voor een bedrag van slechts  € 12,99! 

 

Samenwerking Boete.nu - Strafrecht advocaat Vasco Chorus

Omstreeks mei 2020 is Vasco Chorus onterecht beboet omdat hij een flesje chocolademelk vasthield achter het stuur. Dat flesje werd door een “slimme” camera aangezien voor een telefoon. Vasco Chorus besloot om deze boete te laten aanvechten door Boete.nu. Na het succesvol aanvechten van deze boete voor mobiel bellen is er over en weer een samenwerking ontstaan. Zo kunnen cliënten van Boete.nu voor de zwaardere strafzaken terecht bij Vasco Chorus. Mensen die  een verkeersboete willen aanvechten kunnen zo worden doorverwezen naar Boete.nu.

 

Wie zit er achter Boete.nu

Mark Bergers, een scherpe jurist geboren, getogen en woonachtig in Maastricht. Specialist in het aanvechten van verkeersboetes. Daarnaast is Mark Bergers tevens gespecialiseerd in de regelgeving vervoer gevaarlijke stoffen. Mark Bergers heeft ruim 9 jaar ervaring in het bestuursrecht en het strafrecht. 

 

Het ontstaan van Boete.nu 

Boetes aanvechten, het begon allemaal in 2011. Na een eigen boete met succes te hebben aangevochten ben ik dit gaan doen voor vrienden en kennissen. Voordat ik het wist had ik een kleine 100 boetes in behandeling. Deze succesvolle hobby is in juni 2012 daarom beëindigd (als hobby). Vervolgens zijn we ons vanaf juni 2012 gaan richten op het beroepsmatig aanvechten van boetes, tot op de dag van vandaag. Belangrijker nog, we doen dit inmiddels al meer dan 9 jaar.

 

Waarom Boete.nu

Full service: Juridisch, Strategisch, Technisch en Communicatie.
Ervaring met alle relevante wetgeving voor verkeerszaken.
Flexibele, resultaatgerichte & agile aanpak.
No-nonsense mentaliteit.
Klanten waarderen onze deskundigheid, betrouwbaarheid en doelgerichtheid

Contact gegevens Boete.nu

 

Boschstraat 21
6211 AS Maastricht
043-8505201
 06-26781994

info@boete.nu

Wilt u direct uw boete aanvechten?